composiet terrasplanken

Composiet terrasplanken: een hoogwaardige oplossing voor je terras

composiet terrasplankenBen je op zoek naar terrasvloeren die stijl, warmte en uitstraling combineren met duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid? Dan zijn composiet terrasplanken misschien iets voor jou. Dit soort planken zijn opgebouwd uit een homogene combinatie van kunststof en houtvezel. Het is dus een combinatie van moderne technologie met natuurlijke materialen. Net door deze vooruitstrevende samenstelling behoud je alle voordelen van hout, maar worden de voornaamste nadelen uitgeschakeld.

Het is namelijk zo dat composiet terrasplanken volledig waterbestendig zijn. Ze gaan na verloop van tijd dus niet vervormen of opzwellen. De voornaamste ergernis bij houten terrasplanken is dat ze beginnen te splijten door de afwisseling van zomer en vorst, onderhouden, e.d. Met composiet terrasplanken is dat volledig verleden tijd. Je bent zeker van een duurzaam terras, dat nog eens bijzonder onderhoudsvriendelijk is ook. Traditionele houtplanken worden beschadigd door reiniging met een hogedrukreiniger, terwijl dat bij composiet terrasplanken helemaal geen probleem vormt. Bovendien heb je ook geen last van splinters, waardoor je zonder zorgen met blote voeten op het terras kunt wandelen.

Wie kiest voor houtcomposiet heeft ook verschillende keuzemogelijkheden wat kleur en motief betreft. Ten slotte is het ook zo dat composiet planken ecologisch zijn. Er wordt minder hout gebruikt en bovendien zijn de planken 100% recycleerbaar.

Een gedachte over “Composiet terrasplanken: een hoogwaardige oplossing voor je terras”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *